Hyvä pölynimuri kotiin ja toimistoon

Roboclean soveltuu ja on tarkoitettu joka kotiin, mutta on myös mitä mainioin imuri erityisesti lapsiperheille, lemmikkieläinperheille ja mm. huonepölystä kärsiville. Tässä monitoimi-imurissa yhdistyvät imurointitoiminnot sekä ilmanpuhdistaminen. Robocleanista ulostuleva ilma on raikkaan puhdasta ja imurointi aloitetaan aina puhtaalla laitteella.

Syväpuhdistus poistaa pölyn lähteistään
Pölyn määrää on hankala vähentää kodista ellei saada kuriin pölyn lähteitä kuten mattoja, sohvia, patjoja ja muita verhoiltuja pintoja. Robocleanin moottoroituharjasuulake kykenee tähän tehokkaasti. Robocleanilla voit syväpuhdistaa yllämainitut pölypesäkkeet ja tulet huomaamaan kuinka pölyn määrä kodissasi vähenee huomattavasti. Lisäksi Robocleanissa on vakiovarusteena useita muita suulakkeita ja erikoistyökaluja erilaisiin puhdistustarpeisiin.

Ilmanpuhdistus
Roboclean puhdistaa erottamalla pölyn veteen erityisen separaattorin avulla. Roboclean siis "pesee" huoneilmaa imuroinnin yhteydessä. Voit tehostaa ilmanpuhdistusta kytkemällä ionisointitoiminnon päälle. Ilman letkua ilmanpuhdistus toimii huomattavasti tehokkaammin.

Ilmankosteuden tasapainotus
Useat kärsivät liian kuivasta huoneilmasta vaikkei mitään ongelmaa hengitysteissä olisikaan. Tällöin Robocleanin ilmaa kostuttavasta ominaisuudesta on erityisesti hyötyä - laitteen voi jättää vaikka illaksi puhdistamaan ja kosteuttamaan ilmaa makuuhuoneeseen.

 

Tarjous

Ota yhteyttä

Roboclean asiakaspalvelu
p. 010 322 0180
(ark. 9 - 15)
info@roboclean.fi

> Yhteydenottolomake
> Tuote-esittelypyyntö