Toimintaperiaate

Luonnonmukaista puhdistusta - pöly sidotaan veteen
Aura Robocleanin separaattoritekniikkaa ja vettä käyttävän puhdistusmenetelmän idea on täysin erilainen kuin perinteisissä imureissa. Roboclean järjestelmässä likaa ei kerätä suodattimiin vaan pölyhiukkaset erotetaan ilmasta ja sidotaan veteen. Näin pöly eliminoidaan ja imurin sisälle ei pääse muodostumaan "pölymyrskyä". Ulos tuleva vesipesty ilma on raikkaan puhdasta - aivan kuten luonnossa vesisateen jälkeen.

Ei pölypussia, ei moottorisuodatinta, ei ilmavirran vähenemistä
Ero perinteisiin imureihin on kuin yö ja päivä. Robocleanissa ei käytetä pölypussia eikä moottorisuodatinta. Normaaleissa imureissa pölypussin tai moottorisuodattimen tukkeutuessa ilmavirta ja samalla laitteen siivouskyky vähenee huomattavasti. Tätä ongelmaa Robocleanissa ei ole - separaattoritekniikka mahdollistaa vapaasti kiertävän ja vähentymättömän ilmavirtauksen. Näin puhdistuskyky säilyy aina parhaana mahdollisena.

Likaa ei säilötä. Vihdoinkin imuri joka ei haise!
Tavallisilla imureilla imurointi aloitetaan usein valmiiksi likaisella järjestelmällä. Pitkään pölypussissa ollut lika voi alkaa "kompostoitua" ja toimia kasvualustana bakteereille, homeelle ja pölypunkeille. Tästä aiheutuu usein pahaa hajua. Ja kun ilma menee joka tapauksessa pussin sisällön läpi palautuen huoneilmaan... on hengittäminen sen jälkeen hieman epämiellyttävää.

Robocleanilla aloitetaan puhdistukset aina puhtaalla järjestelmällä. Imurointi ja ilmanpuhdistus aloitetaan laittamalla puhdas vesi laitteeseen. Separaattori hoitaa pölyn erottelun ja ulos tuleva ilma on raikasta ja puhdasta. Vesi on tie helpompaan hengittämiseen!

 

Tarjous

Ota yhteyttä

Roboclean asiakaspalvelu
p. 010 322 0180
(ark. 9 - 15)
info@roboclean.fi

> Yhteydenottolomake
> Tuote-esittelypyyntö